roda_sten_konsthall_ung_skapande_730x500.

UNG & SKAPANDE

Ung & Skapande är en mötesplatsen för dig som gillar form, färg, konst och kreativitet och är mellan 12-26 år.

Delta i en grupp varje vecka där du dels får arbeta med dina egna projekt och dels kan testa olika tekniker, idéer och material. Du kan också komma på våra helgworkshops, där varje helg innebär ett nytt tema, eller komma på skollovens verkstäder. Här finns också möjligheter för dig som vill göra ett event, vara med på en utställning och framför allt träffa likasinnade.

Det är kostnadsfritt att delta!

ONSDAGSGRUPPEN

För dig som  vill utforska idéer och material, både genom egna och gemensamma projek. Du behöver inte har några förkunskaper och skapar utifrån din egen stil och dina egna idéer.

Onsdagar kl 17.30-20. Vi träffas 1 gång/veckan.

HELGWORKSHOP

På lördagarna under våren och hösten annordnar vi workshops i verkstan, i området kring Röda Sten Konsthall och vid den lagliga graffitiväggen Draken. Varje vecka har olika teman, balnd annat kommer vi hålla i graffitiworkshops, screentryck, akrylmåleri, självporträtt, konstvideo, med mera. Besök Ung & Skapande på Facebook  eller Aktuella program för mer information om vad som är pågång! Under helgerna kan du också arbeta i Verkstan med egna idéer och projekt.

Workshops: Lördagar och söndagar kl 13-16
Öppen ateljé för eget skapande: Lördagar och söndagar kl 12-17
Drop in!

WORKSHOPS PÅ LOV

Fri ateljé och workshops onsdag-söndag under de kortare skolloven.

Påsklovet vecka 14: Drömmar och surrealism.

Onsdag-fredag kl 13-16, lördag-söndag kl 13-16 (12-17). Drop in!

Kontakt

Vi som arbetar med Ung & Skapande heter Angelica Olsson, Björn Westerlund, Daniel Götesson och Sara Lorentzon. Följ gärna Ung & Skapande på Facebook för att ta del av de senaste uppdateringarna och eventinbjudningar. Där uppdaterar vi också med bilder från våra workshops.

Är du intresserad är det bara tt dyka upp! Du kan också kontakta oss i förväg.

Sara Lorentzon
projektledare
sl@rodastenkonsthall.se

Angelica Olsson
konstnärlig handledare
ao@rodastenkonsthall.se